Afdrukken

VIOD Vr1 - Jong sc. Heerenveen Afgelast!!!

Ik verband met het te natte veld is de wedstrijd VIOD Vr1 - v.v. Heerenveen afgelast.

VIOD   18 november afgelast

Afdrukken

Zaalteam VIOD VR1 weer volop in de race om het kampioenschap

Door het onverwachte verlies van koploper Drachtster Boys VR2 tegen Exstudiantes VR1 en de winst van VIOD op Drs. Vijfje VR2 hebben de Driezumers het gat met de lijstaanvoerder verkleind tot zes punten maar met een wedstrijd minder. Als de wedstrijd tegen de Groningse studenten maatgevend is voor het niveau van VIOD dit seizoen, dan moet er een wonder gebeuren als men de titel met succes gaat verdedigen.

20171116  VIOD1 Drs Vijfje2 0005

Afdrukken

Videosamenvatting VIOD Vr1 zaal - Drs. Vijfje

Bekijk de videosamenvatting van de wedstrijd VIOD Vr1 zaal - Drs. Vijfje door op de afbeelding te klikken.

Videosamenvatting VIOD Vr1 zaal   Drs. Vijfje Vr1

Afdrukken

Winnend VIOD vergeet Rijnvogels te verpletteren

Nu meer dan een kwart van de competitie erop zit, kan in de zaterdaghoofdklasse voorzichtig de conclusie worden getrokken dat alleen Be Quick Zwolle en Jong Heerenveen een maatje te groot zijn voor VIOD. De Driezumers zullen met een leger achtervolgers strijden om plek drie en vier die hoogstwaarschijnlijk recht geven op nacompetitie. Echter de verschillen in de subtop zijn zo miniem dat achterover leunen er niet bij is. Middenmoter Rijnvogels werd afgelopen zaterdag in Katwijk overtuigend met 3-1 verslagen. Komend weekend komt koploper Jong Heerenveen naar Driezum. Alleen een overwinning voor VIOD kan de spanning terug brengen. Dit is voorwaar geen makkelijk opdracht!

DSC 6093

Afdrukken

VIOD vrouwen 3 historisch hoog op de ranglijst

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd gepland tegen SJO Burgum BCV. Dit werd een duel om de 3de plaats op de ranglijst in de 4de klasse, voor aanvang van de wedstrijd hadden beide teams 9 punten maar VIOD heeft alwel een wedstrijd meer gespeeld.

Stand Vr3   12 11 2017

Meer artikelen...

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors