Afdrukken

VIOD vrouwen willen publiek weer laten genieten

Ruim een jaar geleden waren de intenties van trainer Freddy Bollegraaf duidelijk. Aanvallend spelen (drie spitsen) en druk zetten op de helft van de tegenstander. Al snel besefte de oefenmeester uit Leek dat dit te hoog gegrepen was. Hij haalde met een gedeelde vierde plaats het maximale uit zijn groep, die het minst aantal doelpunten scoorde. Het spel was heel effectief (6 keer 1-0 winst), maar vaak niet om aan te gluren. Vorig jaar won VIOD tegen alle voetbalwetten in de uitwedstrijd tegen Ste.do.co met 1-0. Dit waren de eerste ‘gestolen’ punten in een lange reeks. Afgelopen zaterdag speelden beide teams in Hoornaar 2-2 gelijk. VIOD was onherkenbaar en speelde met nieuw elan. De toeschouwers genoten!

DSC 5698

Afdrukken

Aafke de Hoek loodst zaalteam VIOD in de laatste seconde naar de overwinning

De beide coaches Bas van der Leij en Jouke Dantuma beschikten donderdag in sporthal de Houtmoune te Buitenpost maar over een krappe selectie van 6 speelsters. Tegenstander was het Groningse Exstudiantes, de nummer vier van het vorige seizoen. Bij VIOD zijn Lisette Luimstra, Demi Roggeveen, Femke Mulder en keepster Anna Reitsma gestopt. Nieuwkomers zijn Marije Miedema, Lydia Borg en de jeugdige talenten Geeske van der Meulen, Simone Hofer, Rixt de Weger en Lisa Grendel. Ook wordt er met smart gewacht op Olga Kolkman. Zij revalideert momenteel van een zware knieblessure.

Aafke de Hoek

Afdrukken

VIOD VR2 wint van hoofdklasser Klarenbeek

Afgelopen zaterdag trad VIOD VR2 met een complete selectie tegen het naar de hoofdklasse gepromoveerde Klarenbeek VR1 aan. Op papier zou men denken dat deze tegenstander een maatje te groot zo zijn voor VIOD, maar de 2-0 overwinning was zeker verdiend. VIOD was op alle fronten beter dan Klarenbeek.

Simone Hofer

Afdrukken

Bestel je nieuwe VIOD sokken nu via de mail!

Beste leden,
 
Vanaf heden is het mogelijk om op onderstaande manier VIOD voetbalsokken aan te schaffen:    
Geef je bestelling door via de mail:
Romke Wielstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jouke Sjoerdstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Als de sokken door de week besteld worden dan zullen ze zaterdagochtend achter de bar klaar liggen. 
Mocht er  toch veel haast bij zijn dan kunnen jullie Romke Wielstra bellen op 0511 – 44 58 35.         
Of bij hem langs gaan aan de Singel 7 te Driezum.
 
Met vriendelijke groet,
Romke Wielstra en Jouke Sjoerdstra
 
VIOD sokken
 
Afdrukken

VIOD-jubileumboek en -films

Het cadeau bij uitstek is natuurlijk het VIOD  jubileumboek en de twee films over het heren/jeugdvoetbal en het vrouwen/meisjesvoetbal.

In plaats van € 15,= per stuk betaalt u nu maar € 10,= per boek of per film. Voor bestellingen kunt u contact opnemen met Jouke Dantuma, tel. 06-23949836 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

vijftig tinten blauw cover

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors