Wedstrijdverslagen

Afdrukken

Leerzaam bekerduel VIOD VR2 tegen Stiens VR1

Van te voren was wel duidelijk dat er kwaliteitsverschil zou zitten tussen Stiens en het zeer jonge VIOD VR2. Maar juist in wedstrijden als deze is het een uitgelezen kans om je op te trekken aan het niveau van de tegenstander om er zelf beter van te worden. VIOD begon de wedstrijd in een verdedigende stelling met als doel om via het creëren van kleine ruimtes het de tegenstander te beletten om te scoren en zelf via de counter gevaar te stichten.  Het eerste lukte vrij aardig, maar desondanks wist Stiens uit een door VIOD mislukte buitenspelval 0-1 te scoren.  Het tweede doel om via de counter gevaar te stichten, lukte niet. VIOD was telkens de bal te vroeg weer kwijt. Toch was het bij rust nog steeds 0-1 en was de wedstrijd nog niet gespeeld. 

IMG 1307

Na rust was het Romy Elsenga die met een paar geweldige reddingen VIOD voor een grotere achterstand behoedde. VIOD bleef geloven in een goed resultaat en verliet de verdedigende stelling. Soms kan één kans voldoende zijn om de wedstrijd te kantelen. Die kan kwam er toen Lisa Grendel de bal in de uiterste hoek van het doel plaatste. De keepster van Stiens wist met de vingertoppen nog net redding te brengen. In de laatste vijf minuten ging VIOD zelfs één op één spelen, maar het mocht niet baten. Stiens profiteerde optimaal van de geboden ruimte en scoorde de 0-2.

Het wordt dit jaar voor VIOD VR2 een prachtige uitdaging om te groeien naar het niveau van Stiens, die al jaren in de bovenste regionen van de eerste klasse speelt. De speelsters en technische staf zien dat met goede moed in en dan zijn wedstrijden zoals afgelopen zaterdag ideaal. Het talententeam van VIOD is leeg gestroomd naar VIOD VR1 en VR2. Moniek Visser uit Wâlterswâld is één van deze talenten die in de tweede helft inviel en een prima indruk achterliet.

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors